Αθλητισμός

Νίκος Λυμπερόπουλος: Γύρισε στην παλιά του δουλειά

Νίκος Λυμπερόπουλος: Γύρισε στην παλιά του δουλειά
Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι στην παλιά του δουλειά.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο πρώην ποδοσφαιριστής σταμάτησε την καριέρα του με την φανέλα της ΑΕΚ. Αφού κρέμασε τα παπούτσια του, επέλεξε να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποφάσισε ότι η προπονητική δεν του ταιριάζει και ακολούθησε καριέρα μάνατζερ.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πάρει υπό την σκέπη του πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο επέλεξε να αφήσει αυτό το επάγγελμα στην άκρη. Αυτό που τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση ήταν η προοπτική να επιστρέψει ξανά στην ΑΕΚ. Αυτή τη φορά σαν τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε και κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Ξανά μάνατζερ ο “Λύμπε”

Η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε επεισοδιακά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος γύρισε για δεύτερη φορά στην ΑΕΚ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι πιστώθηκε την αποτυχημένη επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο και αποχώρησε ξανά από τους “κιτρινόμαυρους”. Αφού πέρασε ένα διάστημα με την οικογένεια του έχει ήδη επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Λυμπερόπουλος έχει επιστρέψει δυναμικά στο χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών.  Ο “Λύμπε” έχει ανοίξει νέο κύκλο επαφών με ποδοσφαιριστές προκειμένου να εμπλουτίσει την ατζέντα και το πελατολόγιό του. Μάλιστα, μαθαίνω πως είναι πιθανό σύντομα να εκπροσωπεί και διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Εθνική μας και μάλιστα τελευταία έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments