Διεθνή

Βραζιλία: Σοκαριστικό βίντεο με άνδρα να εκτελεί εν ψυχρώ άστεγη που του ζήτησε χρήματα [vid]

Βραζιλία: Σοκαριστικό βίντεο με άνδρα να εκτελεί εν ψυχρώ άστεγη που του ζήτησε χρήματα [vid]
Βραζιλία: Η άστεγη γυναίκα ζήτησε χρήματα από τον άνδρα κι εκείνος την πυροβόλησε, με τον δικηγόρο του να ισχυρίζεται πως ο πελάτης του θεώρησε πως η άτυχη γυναίκα ήθελε να τον ληστέψει

Βραζιλία: Ένα περιστατικό απίστευτης σκληρότητας «έπιασαν» κάμερες στους δρόμους του Ρίο της Βραζιλίας. Πιο συγκεκριμένα, μια άστεγη γυναίκα φάνηκε να πλησιάζει έναν περαστικό σε κεντρική συνοικία της βραζιλιάνικης πρωτεύουσας, ζητώντας του να της δώσει κάποια χρήματα. Εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και συνέχισε την πορεία του, ωστόσο η γυναίκα τον ακολούθησε, επιμένοντας στο αίτημά της.

Τότε, ο άνδρας, ο οποίος ήταν προφανώς εκνευρισμένος, έβγαλε όπλο την σημάδεψε και την εκτέλεσε σχεδόν εξ επαφής! Η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε στο οδόστρωμα, ενώ ο δράστης επιχείρησε να ξεφύγει, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει λίγη ώρα αργότερα. Την άστεγη γυναίκα μετέφερε ένας περαστικός στο νοσοκομείο, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η δικηγόρος του δράστη ανέφερε πως ο πελάτης πήγαινε να ανοίξει το κατάστημά του και θεώρησε ότι η άστεγη σκόπευε να τον ληστέψει.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments