Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: “Χτίζει” με ψυχραιμία το αύριο της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: “Χτίζει” με ψυχραιμία το αύριο της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προχωρά με σταθερά βήματα τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχοντας πάντα στο μυαλό του και τον επόμενο προπονητή που θα έρθει και θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου.

Ίλια Ίβιτς: Σαρωτικές αλλαγές επιδιώκει να φέρει ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε ότι αφορά το προπονητικό τιμ. Οι διοίκηση του “Δικέφαλου” έχει δώσει το ελεύθερο στον Ίβιτς να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του. Από πλευράς Ίβιτς, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη καθώς μπροστά του έχει αρκετό χρόνο μέχρι να έρθει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ωστόσο στο μυαλό του Σέρβου υπάρχουν ήδη πρόσωπα που μπορούν με τον πιθανό ερχομό του στην ομάδα να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Βασικός στόχος του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι να “σωθεί” η σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και το καλοκαίρι να αλλάξουν τα πάντα προκειμένου ο σύλλογος να ξεκινήσει κούρσα πρωταθλητισμού. Προτεραιότητα στην ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση εξτρέμ και αριστεροπόδαρου αμυντικού, με τον Ίβιτς ήδη να έχει στη λίστα του ονόματα προχωρώντας μάλιστα μερικές περιπτώσεις. Η πλευρά της Ένωσης εδώ και μερικές ημέρες έχει έρθει σε επαφή με τον Ιταλό εξτρέμ της Νάπολι, Αμάτο Τσιτσιρέτι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στο θέμα του προπονητή, ο Ίλια Ίβιτς αναζητά μια έμπειρη λύση και όχι ένα ακόμη “στοίχημα”. Ονόματα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια, όμως είναι βέβαιο πως ο Σέρβος έχει ξεκινήσει ήδη διερευνητικές επαφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments