Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Φουλάρουν” στις προπονήσεις Χριστοδουλόπουλος – Σισέ

Ολυμπιακός: “Φουλάρουν” στις προπονήσεις Χριστοδουλόπουλος – Σισέ
Ολυμπιακός: Το χθεσινό ρεπό εκμεταλλεύτηκαν Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Παπ Αμπού Σισέ, με τους δύο ποδοσφαιριστές των "Ερυθρόλευκων" να επισκέπτονται το Ρέντη πραγματοποιώντας ατομικές προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους “Ερυθρόλευκους” μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς, στον απόηχο της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως είναι καθιερωμένο έδωσε μια μέρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι την είχαν ανάγκη μετά τα δύσκολα παιχνίδια σε Λονδίνο με Τότεναμ και Φάληρο με ΠΑΟΚ. Ωστόσο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν χθες το πρωί οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Παπ Αμπού Σισέ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρούνται από σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι τους έχουν θέσει εκτός πλάνου του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους παίκτες του να επιστρέφουν σιγά σιγά στη δράση, καθώς ειδικά για τον Χριστοδουλόπουλο η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Ο Έλληνας επιθετικός τους τελευταίους μήνες έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, με τον τραυματισμό στο γόνατο να τον αφήνει εκτός εδώ και περίπου έξι μήνες. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γύρω από τους “Ερυθρόλευκους”, ο 32χρονος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής πριν το τέλος του χρόνου δίνοντας έτσι άμεσα μια επιπλέον λύση στον επιθετικό τομέα για την ομάδα του. Αντίθετα, η επιστροφή του Παπ Αμπού Σισέ φαίνεται πως θα καθυστερήσει λίγο ακόμη, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για την επάνοδο του παίκτη με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments