Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Στη Γαλλία ο έμπειρος μέσος – αγώνας δρόμου να προλάβει Ερυθρό Αστέρα

Ματιέ Βαλμπουενά: Στη Γαλλία ο έμπειρος μέσος – αγώνας δρόμου να προλάβει Ερυθρό Αστέρα
Ματιέ Βαλμπουενά: Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για τον 35χρονο μέσο, καθώς ο τραυματισμός στον δικέφαλο δεν λέει να περάσει προκαλώντας την έντονη ανησυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο ραντεβού με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ματιέ Βαλμπουενά: Έναν μεγάλο πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου και πιθανότατα και αυτό του Πέδρο Μαρτίνς στον Πειραιά ξεκινά κατά την προετοιμασία του με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Η συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά κρίνεται αμφίβολη, με τον Γάλλο να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τη σέντρα κόντρα στους Σέρβους.

Ο 35χρονος μέσος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη πατρίδα του προκειμένου να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτή του δίνοντας άμεση λύση στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Ο Γάλλος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αισθάνθηκε πόνους ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του από τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει εδώ και περισσότερο από έναν μήνα δεν λέει να περάσει, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει πλέον να ζει υπό αυτές τις συνθήκες, γνωρίζοντας πως η ποιότητα του Γάλλου θα είναι για περιορισμένες εμφανίσεις. Δεδομένα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει τον παίκτη για τη προσεχή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ωστόσο οι ελπίδες για την επανεμφάνιση του στο κομβικό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα παραμένουν ζωντανές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments