Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [06/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [06/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (06/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (06/12/19).

Κριός

Αφιερώνετε πολύ χρόνο στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Αντί να συμπεραίνετε το χειρότερο, προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας όπως σας βλέπει ο/η αγαπημένος/η σας. Επικεντρωθείτε στα προτερήματά σας και αφήστε τα μειονεκτήματά σας να ξεχαστούν.

Ταύρος

Μια αλλαγή στη στάση σας σήμερα, θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του/της συντρόφου σας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε μαζί του/της αλλά το να ξέρετε τι πρεσβεύει θα σας βοηθήσει να τον/την καταλάβετε καλύτερα.

Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας. Κάποια αναπάντεχα εμπόδια μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θα τα βγάλετε πέρα. Μέχρι το βράδυ θα είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα που αποφεύγατε. Δώστε στο/στη σύντροφό σας την ευκαιρία να ακούσει την άποψή σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την κατανόηση που θα δείξει.

Λέων

Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε όλες τις απαντήσεις αλλά προσπαθήστε να μην το παίρνετε πάνω σας, ειδικά όταν μιλάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Σεβαστείτε ότι έχει τη δική του/της άποψη σχετικά με το τι είναι σωστό και τι όχι και μπορεί να διαφέρει από τη δική σας.

Παρθένος

Αντί να είστε επικριτικοί με το ταίρι σας σήμερα, βοηθήστε το να βρει μια δημιουργική λύση στο πρόβλημά του. Θα εκτιμήσει την κατανόησή σας και την ικανότητά σας να δείτε μια απάντηση που δεν μπορούσε να βρει.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει να σκέφτεστε το παρελθόν και αν αναλύετε τα λάθη που έχετε κάνει. Αντί να επικεντρώνεστε στα αρνητικά, κοιτάξτε προς το μέλλον και σκεφτείτε τη ζωή που μπορείτε να δημιουργήσετε με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Το μυστικό της σημερινής μέρας είναι η επικοινωνία με το ταίρι σας. Μην υποθέτετε ότι ξέρει τι έχετε στο μυαλό σας. Αν του το υπενθυμίσετε με έναν χαλαρό τρόπο, θα ξέρετε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Τοξότης

Αν πρέπει να αναφέρετε ένα ευαίσθητο ζήτημα στο ταίρι σας, είναι καλύτερα να το κάνετε ευθέως. Μιλήστε του απλά αλλά με τακτ για το τι έχετε στο μυαλό σας και προτείνετε τρόπους για να το επιλύσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα σφύζετε από ενέργεια και αισθάνεστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Αν ο/η αγαπημένος/η σας δεν κινείται με την ίδια ταχύτητα, προσφερθείτε να τον/την βοηθήσετε, από τη στιγμή έχετε ενέργεια για δύο άτομα.

 Υδροχόος

Κάποιες φορές δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση στο γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Ένα τηλεφώνημα στο ταίρι σας θα σας ενθαρρύνει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, σκεφτείτε ότι αύριο θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθύες

Μετά από μερικές δύσκολες μέρες, ανυπομονείτε να περάσετε τις επόμενες χαλαρά με το ταίρι σας. Θα συνηθίσετε αυτό το ήρεμο και χαλαρό κλίμα, αφού ήρθε για να μείνει για τα καλά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments