Διεθνή

Folli Follie: Κλείνει το υποκατάστημα στην Όξφορντ Στριτ [pics]

Folli Follie: Κλείνει το υποκατάστημα στην Όξφορντ Στριτ [pics]
Folli Follie: Λόγω του κλεισίματος το κατάστημα προσφέρει καταπληκτικές εκπτώσεις έως 60% στα προϊόντα του.

Folli Follie: Λουκέτο αναμένεται να μπει σύντομα στο υποκατάστημα της γνωστής ελληνικής εταιρίας στο Λονδίνο.  Στις πινακίδες που έχουν κολληθεί σε αρκετά σημεία της βιτρίνας του καταστήματος που βρίσκεται στην Όξφορντ Στριτ, οι καταναλωτές καλούνται να προσέλθουν για αγορές πριν τη διάλυση του καταστήματος, με τις εκπτώσεις στα προϊόντα να φτάνουν το 60%.

Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών η επιτροπή κεφαλαιαγοράς έχει τη δυνατότητα, πλέον να καθαιρεί διοικήσεις εισηγμένων εταιρειών που παραβιάζουν τους κανόνες αγοράς. Όπως είχε εξηγήσει ο Χρήστος Σταϊκούρας η ρύθμιση έχει ειδικό στόχο το ξήλωμα της διοίκησης της Folli Follie για την οποία είπε ότι «αποτελεί παράδειγμα διαστρέβλωσης και εμπαιγμού του θεσμικού πλαισίου».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Folli Follie είναι μια ελληνική διεθνής εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μόδας.

Μέσω των θυγατρικών της λειτουργεί επίσης καταστήματα αφορολόγητων ειδών και καταστήματα λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών.  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 στην Ελλάδα από τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο. Το πρώτο κατάστημα ήταν στην εμπορική περιοχή της Αθήνας. Η Folli Follie ξεκίνησε την κατασκευή κοσμημάτων και ρολογιών το 1994.

Το 1995 άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ιαπωνία. Σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες 10 μάρκες πολυτελείας στην Ιαπωνία με 80 σημεία πώλησης. Η Folli Follie απέκτησε πλήρως τη θυγατρική της στην Ιαπωνία το 2008. Το 1997, η Folli Follie εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το κεφάλαιο χρησιμοποιήθηκε για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και της γεωγραφικής επέκτασης. Η Folli Follie δραστηριοποιείται σε 25 χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Ιαπωνία, Γαλλία, ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία. Έχει πάνω από 380 σημεία πώλησης.

Λόγω υπερχρέωσης, η εταιρεία βρίσκεται από το 2018 σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και οι ιδιοκτήτες της αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments