Αθλητισμός

Αντρέ Σιμόες: Δεν είναι πρώτη επιλογή του Καρέρα

Αντρέ Σιμόες: Δεν είναι πρώτη επιλογή του Καρέρα
Αντρέ Σιμόες: Ο Πορτογάλος χαφ δεν αποτελεί πρώτη επιλογή του Μάσιμο Καρέρα για το χώρο του κέντρου της ΑΕΚ.

Αντρέ Σιμόες: Ο Πορτογάλος χαφ βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ. Ο Σιμόες ήταν ένας από τους παίκτες που έφερε στην ομάδα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο έμπειρος μέσος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με την Μορεϊρένσε και η Σέρβος είχε καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφεί του έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του.

Μπορεί να ήρθε στην ΑΕΚ με μισθό λιγότερο από 100.000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο,αλλά σύντομα έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Μαζί με τον Γιάκομπ Γιόχανσον συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο στο χώρο του κέντρου. Από τότε η ΑΕΚ άλλαξε πολλούς προπονητές, ωστόσο ο Σιμόες αποτελούσε πάντα βασικό στέλεχος της ομάδας.

Πρώτη φορά δεν είναι βασικός

Μετά από διαπραγμάτευση που κράτησε πολλούς μήνες, ο Αντρέ Σιμόες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Σιμόες να είναι και πάλι βασικός υπό τις οδηγίες των Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκου Κωστένογλου. Ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει.

Με την έλευση του Μάσιμο Καρέρα, ο Σιμόες έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού. Στα δυο πρώτα παιχνίδια που ο Ιταλός έκατσε στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Πορτογάλος δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Αν ο Καρέρα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι και επιμένει να αφήνει τον Σιμόες εκτός, θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει παίκτες του μισού εκατομμυρίου στον πάγκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments