Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αλλάζει το πρόγραμμα του αν επιβεβαιωθεί η αποχή των διαιτητών

Ολυμπιακός: Αλλάζει το πρόγραμμα του αν επιβεβαιωθεί η αποχή των διαιτητών
Ολυμπιακός: Πιο βαρύ θα γίνει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε περίπτωση που οι διαιτητές προχωρήσουν τελικά σε αποχή στην 18η αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός: Πριν λίγες ημέρες οι διαιτητές της Super League ενημέρωσαν την ΚΕΔ ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε αποχή στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που οι ρέφερι επιμείνουν σε αυτή την απόφαση τότε όλα τα παιχνίδια εκείνης της αγωνιστικής θα πρέπει να αναβληθούν και να οριστούν σε άλλη ημερομηνία.

Από την πλευρά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ βγαίνει προς τα έξω ότι η αποχή την 18η αγωνιστή είναι δεδομένη. Μάλιστα φημολογείται πως έχουν έτοιμο και το σχέδιο για το πως θα καλυφθεί αυτό το κενό. Αν πράγματι γίνει η αποχή των διαιτητών τότε αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι να πάνε το πρόγραμμα μία αγωνιστική μπροστά και όχι να μπει εμβόλιμα η 18η.

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Έτσι όπως έχει οριστεί το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου την Άρσεναλ, στις 23 του μήνα παίζει στην Τούμπα, ενώ στις 27 τη ρεβάνς στο Emirates. Αν προχωρήσει το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ΕΠΟ τότε ο Ολυμπιακός στις 23 Φεβρουαρίου θα παίξει με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην Τούμπα την Κυριακή 1η Μαρτίου.

Με λίγα λόγια η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει ξημερώματα Παρασκευής (28/02) από το Λονδίνο κι έχοντας παίξει τη ρεβάνς με την Άρσεναλ και το Σάββατο 29/2 θα φύγει για Θεσσαλονίκη. Με το ζόρι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν κάνει αποθεραπεία και επί της ουσίας θα πάνε στην Τούμπα χωρίς προπόνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments