Αθλητισμός

Έρικ Μοράν: Επιστρέφει στην Ισπανία

Έρικ Μοράν: Επιστρέφει στην Ισπανία
Έρικ Μοράν: Ο Ισπανός χαφ γυρίζει στην πατρίδα του μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την ΑΕΚ.

Έρικ Μοράν: Επί εποχής Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ έψαχνε έναν κεντρικό χαφ με δημιουργικά χαρακτηριστικά. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος που τότε είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή πρότεινε τον Ισπανό μέσο. Τελικά η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Μοράν καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή ο Μοράν έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά οι αδυναμίες του ήταν περισσότερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όσοι προπονητές πέρασαν από την ΑΕΚ να μην τον υπολογίζουν. Τον Ιανουάριο του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μάλαγα, χωρίς να πείσει τους ανθρώπους της Ισπανικής ομάδας.

Επιστρέφει ξανά στην πατρίδα του

Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να τον παραχωρήσουν σε κάποια ομάδα. Ωστόσο όσες επαφές έγιναν δεν κατέληξαν σε κάτι επίσημο. Μόλις ο Ίλια Ίβιτς ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή προσπάθησε να λύσει αυτό το πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μοράν είχε άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν υπολογιζόταν.

Τελικά οι επαφές του Σέρβου με την πλευρά του παίκτης έφεραν αποτέλεσμα. Ο Μοράν έλαβε ένα χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση και έλυσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γυρίσει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία. Κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του έμπειρου μέσου στη συγκεκριμένη ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments