Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Εν αναμονή πρότασης από το εξωτερικό

Πέτρος Μάνταλος: Εν αναμονή πρότασης από το εξωτερικό
Πέτρος Μάνταλος: Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ διαχρονικά παρακολουθείται από συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο ίσως τώρα το όνομά του να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ με μεταγραφή.

Πέτρος Μάνταλος: Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είναι πλέον από τους πιο “παλιούς” στην Ένωση. Όσοι προπονητές και αν έχουν περάσει από τους “Κιτρινόμαυρους” τον ξεχωρίζουν δίνοντάς του φανέλα βασικού πίσω από τον επιθετικό περιμένοντας από τον ίδιο να κάνει τη διαφορά. Η φετινή σεζόν δεν χαρακτηρίζεται για την ώρα ως η καλύτερή του με την ΑΕΚ, παρόλα αυτά οι επιδόσεις του δεν στέκονται εμπόδιο στους υποψήφιους “μνηστήρες” να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό του.

Το τελευταίο διάστημα κύκλοι της ΑΕΚ διαρρέουν πως ο Μάνταλος αργά ή γρήγορα θα δεχθεί δελεαστική κρούση από ομάδα του εξωτερικού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει δημιουργήσει ιδανικό προφίλ με ομάδες εκτός Ελλάδας να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες τα ρεπορτάζ ήθελαν άνθρωπο της Λοκομοτίβ Μόσχας να βρίσκεται στην Αθήνα και να παρακολουθεί από κοντά τον Έλληνα άσσο.

Το ρεπορτάζ της “Ώρας” αναφέρει πως στο προσεχές διάστημα και κατά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου πιθανολογείται στα γραφεία της ΑΕΚ να έρθει πρόταση που να βάλει σε έντονες σκέψεις τόσο τον σύλλογο όσο και τον ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Μάνταλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Όμως αν η πρόταση που έρθει είναι δελεαστική, όλα μπορούν να αλλάξουν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments