Ελλάδα

Κρήτη: Συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Χανιά και Ρέθυμνο

Κρήτη: Συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Χανιά και Ρέθυμνο
Κρήτη: Σε 16 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στην Κρήτη για παράνομο τζόγο σε διαμερίσματα στα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Κρήτη: Νέοι “κυνηγοί” της τύχης σε απαγορευμένα παιχνίδια πιάστηκαν στα δίχτυα των Αρχών τη Κρήτης. Συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα ενός 51χρονου στα Χανιά, το πρωί της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας προχώρησαν για παράνομο τζόγο τόσο στη σύλληψη του ίδιο του ιδιοκτήτη, όσο και των άλλων επτά ατόμων που βρίσκονταν εκεί, ηλικίας 32 ως 53 χρόνων. 

Στην κατοχή τους βρέθηκε ζάρια παράνομου τυχερού παιγνίου και 4.630 ευρώ από τα πονταρίσματα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια με την οποία  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Έφοδο όμως έκαναν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του τμήματος Ρεθύμνου σε ένα καφενείο, όπου η 26χρονη προσωρινά υπεύθυνη είχε επιτρέψει σε πέντε Έλληνες ηλικίας 26 ως 57 και δύο αλλοδαπούς 32 και 33 χρόνων να παίζουν το τυχερό παιχνίδι «πόκερ».

Στην πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν μια πλήρης τράπουλα, άλλα 643 τραπουλόχαρτα και 2.355 ευρώ. Οι τζογαδόροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments