Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Χριστούγεννα με… βουτιές στις Φιλιππίνες [pics&vid]

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Χριστούγεννα με… βουτιές στις Φιλιππίνες [pics&vid]
Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το διάσημο ζευγάρι περνάει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του... εναλλακτικά.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ζευγάρι ταξίδεψε την περασμένη Τρίτη στη χώρα της Ασίας, αλλά έπεσε πάνω σε… τυφώνα. Και εκεί που φαινόταν ότι όλα χάλασαν, ο τυφώνας πέρασε, ο καιρός έφτιαξε και το ζευγάρι πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του στις Φιλιππίνες. Όπως μας είχε ενημερώσει η Χριστίνα εκείνη και ο σύζυγός της βρίσκονται στο νησί Coron, στο οποίο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βαρκάδα!

Πάντως την Παρασκευή ξύπνησαν και είδαν τον ήλιο να λάμπει! Έτσι, ο παρουσιαστής του ΒΟΟΜ και η παρουσιάστρια του The Voice of Greece (ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή) τα κατάφεραν και έκαναν την βαρκάδα τους. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε και ένα άκρως καυτό βίντεο… όπου έκανε τις βουτιές της στα καταπράσινα νερά του νησιού, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

«Αυτές τις ημέρες αγάπης θυμήσου ότι το καλύτερο δώρο που σου έχει δοθεί ποτέ βρίσκεται μάλλον δίπλα σου! Σας στέλνουμε τις ευχές μας και την αγάπη μας από τις μακρινές Φιλιππίνες!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments