Αθλητισμός

Στέφαν Γιάνκοβιτς: Επίσημα τέλος από την ΑΕΚ

Στέφαν Γιάνκοβιτς: Επίσημα τέλος από την ΑΕΚ
Στέφαν Γιάνκοβιτς: Ο έμπειρος αθλητής αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ.

Στέφαν Γιάνκοβιτς: Ο Σέρβος ψηλός πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρος αθλητής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν για ένα χρόνο. Μάλιστα, η ομάδα του Βελιγραδίου τον έδεσε με νέο συμβόλαιο πριν τον παραχωρήσει στην Ένωση.  Οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον παίκτη με την ελπίδα να δώσει λύσεις στις θέσεις 4 και 5.

Μπορεί να θεωρήθηκε μια από τις δυνατές κινήσεις της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά η εικόνα του στα παρκέ δεν ήταν ανάλογη. Όσο περνούσε ο καιρός, ο χρόνος συμμετοχής του ήταν όλο και μικρότερος. Τις τελευταίες εβδομάδες η απομάκρυνση του από την ΑΕΚ ήταν σχεδόν σίγουρη. Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα 31/12.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (31/12) η συνεργασία της με τον Στέφαν Γιάνκοβιτς. Η ΑΕΚ BC εύχεται στο Σερβοκαναδό αθλητή, με το εξαίρετο ήθος και τον άριστο επαγγελματισμό κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.

Τη θέση του Σέρβου στο ρόστερ της ΑΕΚ θα πάρει ο Τζεράι Γκραντ. Ο Αμερικανός  αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, αυτή την Πέμπτη (02/01) με ώρα άφιξης στις 21:50. Η επίσημη ενημέρωση της διοίκησης της Βασίλισσας, για το 31χρονο φόργουορντ/σέντερ, έχει ως εξής: «Στη χώρα μας, (σχεδόν) με την έναρξη του νέου χρόνου, αναμένεται ο Τζεράι Γκραντ. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα «προσγειωθεί» στο «Ελ. Βενιζέλος» την Πέμπτη (02/01), στις 21:50, μέσω Φρανκφούρτης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments