Αθλητισμός

Super League: Στα χέρια των διαιτητών η απόφαση

Super League: Στα χέρια των διαιτητών η απόφαση
Super League: Ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της Λίγκας, και αντιπροσωπεία των διαιτητών.

Super League: Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες η συνάντηση της Super League, της ΕΠΟ και των διαιτητών για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αφού οι Έλληνες ρέφερι έχουν αποφασίσει να απέχουν από τους αγώνες, αρχής γενομένης από την 17η ημέρα, που είναι είναι προγραμματισμένη γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο (4-5 Ιανουαρίου).

Ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, και αντιπροσωπεία των διαιτητών, αποτελούμενη από τους Θανάση Τζήλο, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη και Τάσο Παπαπέτρου. Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Λίγκας προσπάθησαν να πείσουν τους Έλληνες διαιτητές να μην εμμείνουν στην απόφασή τους για αποχή, αφού αυτό θα φέρει πίσω τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League.

Πάντως, οι Τζήλος, Ζαχαριάδης και Παπαπέτρου μετά το τέλος της συνάντησης βρίσκονται σε επαφή με τους συναδέλφους τους, ώστε να αποφασίσουν από κοινού τη στάση που θα κρατήσουν, αν δηλαδή θα κατέβουν στους αγώνες ή αν θα επιμείνουν στην απόφασή τους για αποχή μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις για την επίλυση των αιτημάτων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments