Ελλάδα

Πεύκη: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία [vid]

Πεύκη: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία [vid]
Πεύκη: Μια πιπίλα και ένα κομποσχοίνι ήταν ότι απέμεινε να θυμίζει το πεντάχρονο κορίτσι που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Πεύκη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2020, όταν μία μητέρα πέταξε στον ακάλυπτο την πεντάχρονη κόρη της, που είχε αυτισμό, και στη συνέχεια η ίδια πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του τριώροφου οικήματος, με αποτέλεσμα και οι δύο να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο πεθερός της 32χρονης γυναίκας, που πάγωσε την κοινή γνώμη με την πράξη της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι κακό βρήκε την οικογένεια του. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

 

 Η αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην οδό Κολοκοτρώνη στην Πεύκη.

Αρχικά η γυναίκα πέταξε το άτυχο παιδί από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στο φωταγωγό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, στην συνέχεια και η ίδια έκανε βουτιά θανάτου στον δρόμο επί της Κολοκοτρώνη. Μια πιπίλα και ένα κομποσχοίνι που βρέθηκαν στον φωταγωγό, είναι ότι απέμεινε να θυμίζει το πεντάχρονο κορίτσι που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η 32χρονη δασκάλα, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν πρόλαβε το κακό και καλείται να ζήσει με το βαρύ φορτίο. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, έχει αναλάβει η Ελληνική αστυνομία.

Τα τελευταία της λόγια στον σύζυγό της

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια, είχε μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. «Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.  Λίγη ώρα αργότερα η κουνιάδα του τον ειδοποίησε ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του. Αδυνατούσε να του αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Όταν έφτασε στο σπίτι τον κρατούσαν για να μην καταρρεύσει. Θρηνώντας για το κοριτσάκι και τη γυναίκα του μονολογούσε «γιατί μου το έκανες αυτό;»

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments