Video

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας τραγουδάει τα κάλαντα και γίνεται viral

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας τραγουδάει τα κάλαντα και γίνεται viral
Θεόδωρος Κατσανέβας: Ο καθηγητής και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε τα κάλαντα στο Twitter, έχοντας για συντροφιά του μια κιθάρα.

Θεόδωρος Κατσανέβας: Ο καθηγητής και πρώην βουλευτής είπε τα δικά του κάλαντα για τους φίλους του στο Twitter. Μάλιστα επέλεξε να το κάνει με τη βοήθεια της κιθάρας του. Ο καθηγητής λέει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς με δικά του λόγια, ευχόμενος υγεία, αγάπη και πολλά λεφτά. Το τραγούδι τελειώνει με ένα “αμάν, αμάν”. Τα κάλαντα πάντως δεν κέρδισαν το κοινό του Twitter καθώς τα like που πήρε μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Θεόδωρος Κατσανέβας: Σύντομο βιογραφικό

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας (Αθήνα, 1947) είναι Έλληνας πανεπιστημιακός και πολιτικός. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ο.Α.Ε.Δ. (1981-1985), Διοικητής του Ι.Κ.Α. (1985-1989) και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθήνας (1989-2004). Για ένα διάστημα ήταν γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου, ως σύζυγος της κόρης του Σοφίας. Από τον Μάιο του 2013 είναι πρόεδρος του κόμματος Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων.

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στην αντιστασιακή οργάνωση ΔΕΑ και στο ΠΑΚ Αγγλίας ενώ μετά την πτώση της Χούντας συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Το 1981 συμμετείχε στη συγγραφή του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τα κοινωνικά θέματα ενώ τον ίδιο χρόνο διορίστηκε πρόεδρος του ΟΑΕΔ, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1985, οπότε και διορίστηκε διοικητής του Ι.Κ.Α.. Το 1987 εξελέγη μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ, διατηρώντας παράλληλα την ιδιότητά του ως μέλους της κεντρικής επιτροπής του κόμματος. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Παπανδρέου, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, με την οποία χώρισε το 2000. Αργότερα νυμφεύθηκε με τη Γεωργία Τσέτσου, με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments