Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Σε αναζήτηση μέσου λόγω Γαλανόπουλου

Ίλια Ίβιτς: Σε αναζήτηση μέσου λόγω Γαλανόπουλου
Ίλια Ίβιτς: Ο τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου διαφοροποιεί τα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΚ, με την "Ένωση" να δίνει έμφαση στην απόκτηση ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου.

Ίλια Ίβιτς: Αλλαγή πλεύσης πραγματοποιεί η ΑΕΚ όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως “παγώνει” για λίγες ημέρες το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού βάζοντας προτεραιότητα την εύρεση λύσης στον χώρο του κέντρου. Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Γαλανόπουλου, αναμένεται να στερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον παίκτη από τα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα.

Έτσι ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει ζητήσει από τον Ίλια Ίβιτς την απόκτηση αντικαταστάτη του Έλληνα αμυντικού χαφ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής τις τελευταίες ημέρες κινείται εντατικά στην αγορά προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, στοχεύοντας στο να φέρει στην “Ένωση” έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να ικανοποιήσει τα “θέλω” του Μάσιμο Καρέρα.

Η στόχευση του Ίλια Ίβιτς στην αναζήτηση μέσου φέρνει αναγκαστικά πίσω το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Η ΑΕΚ επιζητά λύση και στα μετόπισθεν με τον Ιταλό αμυντικό, Φεντερίκο Μπάρμπα να βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τη περίπτωση του ωστόσο να δυσκολεύει μέρα με την ημέρα. Ο Ιταλός εκτός από την “Ένωση” έχει δεχθεί το έντονο φλερτ και της Ουντινέζε με τον ιταλικό σύλλογο μάλιστα να βρίσκεται κοντά στην αγορά των δικαιωμάτων του από την Κιέβο Βερόνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments