Ελλάδα

Γιάννης Καλλιάνος: Ζήτησε συγνώμη για τη λάθος πρόβλεψη για την Αττική

Γιάννης Καλλιάνος: Ζήτησε συγνώμη για τη λάθος πρόβλεψη για την Αττική
Γιάννης Καλλιάνος: Ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζήτησε συγνώμη για την λανθασμένη του πρόβλεψη.

Γιάννης Καλλιάνος: Πριν λίγες ημέρες όλη η Ελλάδα κινήθηκε στους…ρυθμούς της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων». Κάποιες προβλέψεις μιλούσαν μέχρι και για χιόνια στο κέντρο της Αθήνας. Μια τέτοια πρόβλεψη είχε κάνει και ο Γιάννης Καλλιανός. Ο μετεωρολόγος ζήτησε συγνώμη από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ωστόσο τόνισε ότι είχε αναφερθεί σε μια μικρή πιθανότητα που δεν επιβεβαιώθηκε.

«Ουδέποτε σας είπα ότι θα χιονίσει στο κέντρο της Αθήνας, έδωσα απλά μια μικρή πιθανότητα που τελικά δεν ήρθε. Μίλησα όμως για χιονοπτώσεις πάνω από τα 250-300 μέτρα και τελικά χιόνισε πάνω από τα 350-400 μέτρα στην Αττική. Να ζητήσω συγγνώμη για αυτή τη διαφορά των 100 μέτρων;». Παράλληλα πρόσθεσε πως «πολλές φορές παρασύρεστε και ακούτε προγνώσεις για μετά από 10 μέρες. Εδώ βλέπετε ότι ακόμη και για την επόμενη μέρα υπάρχουν μικροδιαφορές. Οπότε μην δίνετε βάση σε αυτά τα δελτία καιρού σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα ή site γιατί πολύ απλά ο καιρός είναι χαοτικό φαινόμενο για μετά τις 6 μέρες».

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments