Αθλητισμός

Λουίς Σουάρες: Τέλος η σεζόν για τον Ουρουγουανό σταρ της Μπαρτσελόνα

Λουίς Σουάρες: Τέλος η σεζόν για τον Ουρουγουανό σταρ της Μπαρτσελόνα
Λουίς Σουάρες: Τεράστιο πλήγμα για τους "Μπλαουγκράνα", καθώς ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε πως ο Ουρουγουανός επιθετικός τίθεται εκτός μάχης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Λουίς Σουάρες: Ο Ουρουγουανός θα χρειαστεί να μείνει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Όπως ενημέρωσε και επίσημα η Μπαρτσελόνα, ο Ουρουγουανός θα μείνει στα πιτς για… τέσσερις μήνες. Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις να τόνιζαν πως ο έμπειρος άσος θα μπει τον Φλεβάρη σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε.

Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα χάσει ένα από τα βασικά του όπλα, στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν.

Να τονίσουμε πως ο Σουάρες έχει πρόβλημα με το γόνατο, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από πόνους. Το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για να χειρουργηθεί προκειμένου να απαλλαχτεί μια καλή από το εν λόγω πρόβλημα. Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Καταλανών. Αρκετά Μέσα υποστηρίζουν πως οι Μπλαουγκράνα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού.

Η απώλεια του Λουίς Σουάρες αναμένεται να φέρει την Μπαρτσελόνα άμεσα στο μεταγραφικό “παζάρι”, με τους Καταλανούς να μένουν πλέον μονάχα με τους Μέσι και Γκριεζμάν στην επίθεση. Ο Λουίς Σουάρες τη φετινή σεζόν αποτελούσε και πάλι το βασικό “γρανάζι” της επίθεσης των “Μπλαουγκράνα” με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον εμπιστεύεται τυφλά στο κέντρο της επίθεσης τοποθετώντας τον Αντουάν Γκριεζμάν στα άκρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments