Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Πέθανε και η 25χρονη οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Πέθανε και η 25χρονη οδηγός
Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Την τελευταία της πνοή, έπειτα από 15 ημέρες στην Εντατική, άφησε και η 25χρονη οδηγός αυτοκινήτου που «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Βούλα.

Θλίψη και πόνος είναι τα συναισθήματα συγγενών και φίλων από τον χαμό της 25χρονης Φαίης Μυλωνοπούλου, της 25χρονης γυναίκας η οποία είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στις 29 Δεκεμβρίου 2019 όπου είχε χάσει ακαριαία τη ζωή της η 19χρονη φίλη και συνοδηγός της Σία Δαμάσκου.

Η 25χρονη μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό, όπου ύστερα από 15 ημέρες άνισης μάχης για να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε και το μεσημέρι της Τρίτης, άφησε την τελευταία της πνοή. Η Φαίη Μυλωνοπούλου οδηγούσε το αυτοκίνητό της τα ξημερώματα Κυριακής 30 Δεκεμβρίου όταν έχασε, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η 25χρονη Φάιη. Φωτογραφία από facebook

Η 19χρονη Σια

Η 19χρονη Σία από την Κερατέα, σκοτώθηκε ακαριαία. Αρχικά η 25χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Ασκληπιείο. Λόγω όμως της κρισιμότητας της κατάστασής της, ελήφθη η απόφαση να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό. Έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ είχε υποστεί και ρήξη ήπατος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments