Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [14/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [14/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη(14/1/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Τοξότη, απ’ όπου σας κεντρίζει να κοιτάξετε προς το μέλλον. Θα επικρατήσει και ενθαρρύνεται η θετική οπτική τώρα. Οι πληροφορίες που θα σας προσεγγίζουν, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Αυτή η θέση της αποτελεί σημαντική ώθηση για τις καθημερινές σας συνήθειες. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, για να καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο! Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη θα σας εμπνεύσει να προχωρήσετε παρακάτω, γι’ αυτό μην χάσετε την εστίασή σας. Η αίσια θέση του φεγγαριού με τη δυναμική ενέργεια του Αιγόκερω, θα σας διατηρήσει εντός πορείας.

Σήμερα θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε μερικά από τα μεγαλύτερα σχέδιά σας για το 2020. Όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία σας, το θάρρος να αναλάβετε κάποια ρίσκα και να παραμείνετε δραστήριοι μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Φυσικά, ορισμένοι από εσάς μπορεί να αποφασίσουν σήμερα απλά να τεμπελιάσουν ή να ενοχλήσουν κάποιο άτομο από την οικογένεια ή την εργασία τους. Η Τρίτη θα σας δείξει με έναν απροσδόκητο τρόπο ότι στον έρωτα, η πονηριά και η μυστικοπάθεια τιμωρούνται.

Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να μιλήσετε στους φίλους σας για τις δικές σας ή τις δικές τους οικονομικές υποθέσεις και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Οι γυναίκες μπορεί να χαρούν με ένα απροσδόκητο απόκτημα, μια αγορά ή κάποιο δώρο. Τυχόν συγκρούσεις στην οικογένεια σας θα σχετίζονται με πράγματα που περιμένατε ότι θα προκαλέσουν εντάσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις κατά τις οποίες περιμένετε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, σημαντικές συμβουλές και πολλά άλλα. Σήμερα θα μπορέσετε να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυση προβλημάτων, ειδικά αν ακούσετε τη συμβουλή ή αποδεχτείτε τη βοήθεια ενός ατόμου στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

 Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα ταξιδέψετε ή θα έχετε δυναμική επικοινωνία με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Εάν ταξιδεύετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή δυσκολίες. Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα είναι παραγωγική και επιτυχημένη, ανεξάρτητα από τις προσωρινές αποτυχίες στα αρχικά σας σχέδια.

 Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τρίτη θα έχετε απαισιόδοξη διάθεση για την εξέλιξη κάποιων ενεργειών σας, κάτι που δεν είναι καλό κίνητρο. Σήμερα, οι σχέσεις σας με τους άνδρες θα εξαρτηθούν από τα συναισθήματα και την ευαισθησία σας. Θα χρειαστεί να φροντίσετε την κατάσταση της υγείας σας ή θα έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με κάποια θεραπεία.

 Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποια δυσάρεστα νέα, στις περισσότερες περιπτώσεις για ένα άτομο που γνωρίζετε. Τα νέα θα αλλάξουν πολλά από τα σχέδια ή τις προσδοκίες σας προς μια νέα κατεύθυνση. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός, που περιλαμβάνει ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments