Video

Αυτό είναι το ελληνικό video στο Youtube με σχεδόν 200.000.000 προβολές

Αυτό είναι το ελληνικό video στο Youtube με σχεδόν 200.000.000 προβολές
Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube το 2008 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει το εξωπραγματικό νούμερο των 195.088.000 views.

Μπορεί σε κάποιους να φανεί πολύ παράξενο και σε άλλους εξαιρετικά απίστευτο, αλλά στο Youtube υπάρχει ένα ελληνικό video το οποίο είναι μία ανάσα από το να φτάσει τις 200 εκατομμύρια προβολές. Πιο συγκεκριμένα σήμερα το συγκεκριμένο βίντεο έχει 195.088.000 προβολές. 

Το βίντεο είναι ένα σκετσάκι από τηλεοπτική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά. Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube το 2008 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει αυτό το εξωπραγματικό νούμερο σε views. Ακόμα και αν μετράει κάτι παραπάνω από 11 χρόνια στην δημοφιλή πλατφόρμα, το νούμερο παραμένει εντυπωσιακό,

«Βλέπεις τώρα εδώ πώς λέω το υπονοούμενο και πώς το γυρίζω αμέσως. Αυτό είναι από τηλεοπτική εκπομπή σε prime time. Ποτέ δεν έφαγα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Τελικά μόνο εγώ κάνω σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί όλοι οι άλλοι τα λένε φόρα παρτίδα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ επειδή ξέρω που απευθύνομαι, ξέρω τι ώρα παίζεται το κάθε προϊόν που κάνω, ξέρω πώς θα προφυλάξω αυτό που θέλω να πω. Να γελάσει ο μεγάλος και να μην καταλάβει ο μικρός» ανέφερε για το βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε το βίντεο με τις 195.088.000 προβολές:

Μάλιστα το σκετσάκι αυτό του Μάρκου Σεφερλή δεν είναι πρώτο σε προβολές από ελληνικά βίντεο Υπάρχουν  videos, τα οποία ανήκουν στα Ζουζούνια τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 300 εκατομμύρια προβολές. Συγκεκριμένα η «Αράχνη» έχει 329 εκατομμύρια, ενώ το “The Wheels On The Bus” έχει 312 εκατομμύρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments