Αθλητισμός

Ανδρέας Γιαννιώτης: Ούτε στο Τελ Αβίβ βρήκε το “λιμάνι” του

Ανδρέας Γιαννιώτης: Ούτε στο Τελ Αβίβ βρήκε το “λιμάνι” του
Ανδρέας Γιαννιώτης: Ο Ανδρέας Γιαννιώτης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε "λιμάνι" ούτε στο Τελ Αβίβ.

Ανδρέας Γιαννιώτης: Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έκανε καλές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό και ίσως υπό άλλες συνθήκες να είχε μέλλον στον Πειραιά. Ο Ζοζέ Σα, όμως, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και έχει δώσει τεράστια σιγουριά στα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, πέρσι, έγινε σιγά σιγά η δεύτερη επιλογή στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, αφού οι βλέψεις του ήταν μεγαλύτερες και κυρίως ήθελε να παίζει βασικός.

Ούτε στη Μακάμπι έπαιξε

Στην προσπάθεια του, λοιπόν, να πάει σε μια ομάδα, η οποία θα του εξασφαλίσει τα γάντια του βασικού, αποδέχθηκε την πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκεί είχε μια παρόμοια πορεία με αυτή που είχε στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε ως βασικός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο αποκλεισμός από τη λιθουανική Σούντοβα τον έθεσε οριακά εκτός ομάδας. Εδώ και τέσσερις μήνες, λοιπόν, είναι αναπληρωματικός και στη Μακάμπι, με αποτέλεσμα να ψαχτεί ξανά το καλοκαίρι για νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού η επιλογή του να πάει στο Ισραήλ σίγουρα δεν αποδείχθηκε σωστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments