Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 2-1: Νίκη με οδηγό τον Φατί οι “μπλαουγκράνα”

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 2-1: Νίκη με οδηγό τον Φατί οι “μπλαουγκράνα”
Μπαρτσελόνα - Λεβάντε 2-1: Οι Καταλανοί πανηγύρισαν ακόμη μία νίκη έχοντας αυτή τη φορά ως πρωταγωνιστή τον 17χρονο Ανσού Φατί, με τον νεαρό να πετυχαίνει τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 2-1: Ο Ανσού Φατί ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λεβάντε με 2-1! Μείωσε στο -3 από την κορυφή και την Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα του Σετιέν… Η Μπαρτσελόνα έδειξε από την αρχή πως ήθελε να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Λίο Μέσι ήταν ο… μαέστρος της ομάδας του Σετιέν για μια ακόμη φορά. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι σπατάλησαν αρκετές καλές ευκαιρίες.

Ωστόσο, το πολυπόθητο γκολ για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 30΄. Τότε ο Λίο Μέσι βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Ανσού Φατί, με τον νεαρό άσο να σκοράρει για το 1-0! Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Φατί πέτυχε και δεύτερο γκολ ένα λεπτό αργότερα, κάνοντας το 2-0. Έτσι οι Καταλανοί καθάρισαν το… τρίποντο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στο 50΄ ο Μέσι έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του. Από την άλλη η Λεβάντε προσπαθούσε, αλλά δεν… μπορούσε. Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την σημαντικότερη τους ευκαιρία με τον Τερ Στέγκεν να πραγματοποιεί σπουδαία απόκρουση.

Όμως ο Αργεντινός ηγέτης ήθελε να χριστεί σκόρερ, με τον γκολκίπερ της Λεβάντε ωστόσο να του αρνείται το γκολ. Το μόνο που κατάφερε η Λεβάντε ήταν να μειώσει με τον Ροτσίνα στο 92’. Με αυτό το “τρίποντο” οι Καταλανοί διατηρούνται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τη μάχη τους για το φετινό τίτλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments