Αθλητισμός

Νέναντ Κρίστισιτς ΑΕΚ: Ο Καρέρα του βγάζει τον καλύτερο εαυτό του

Νέναντ Κρίστισιτς ΑΕΚ: Ο Καρέρα του βγάζει τον καλύτερο εαυτό του
Νέναντ Κρίστισιτς ΑΕΚ: Ο Σέρβος κεντρικός χαφ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της Ένωσης.

Νέναντ Κρίστισιτς ΑΕΚ: Τον περασμένο Ιανουάριο η Ένωση έψαχνε για παίκτη στο χώρο του κέντρου. Η επιθυμία των “κιτρινόμαυρων” ήταν να έρθει ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Η ΑΕΚ κατέληξε στην περίπτωση του Νέναντ Κρίστισιτς που εκείνη την περίοδο ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων η Ένωση πλήρωσε την ομάδα της Σερβίας για να αγοράσει τον παίκτη έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Ο έμπειρος χαφ έγινε γρήγορα βασικός. Η ποιότητα του είναι δεδομένη, αλλά οι πρώτοι μήνες του στην ομάδα σημαδεύτηκαν από μια αγωνιστική αστάθεια. Σε κάποιες περιπτώσεις κατηγορήθηκε και για αδιαφορία.

Η μετάλλαξη του Κρίστισιτς

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν είχε έντονη αμφισβήτηση για τον διεθνή μέσος. Μετά από κάποιες καλές εμφανίσεις ήρθα μερικές πολύ μέτριες. Τότε ξεκίνησαν κάποια σενάρια που ήθελαν τον Κρίστισιτς να έχει ξενερώσει και να θέλει να αποχωρήσει. Μάλιστα κάποια ρεπορτάζ παρουσίαζαν τον Ερυθρό Αστέρα να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του.

Με τον ερχομό του Μάσιμο Καρέρα τα πράγματα άλλαξαν. Ο Σέρβος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και έναν από τους κορυφαίους παίκτες επί εποχής του Ιταλού στον σύλλογο. Ο έμπειρος τεχνικός τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι το χρησιμοποιεί σε κάθε παραλλαγή του σχήματος που έχει δοκιμάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments