Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με “δίδυμους πύργους” κόντρα στον Πανιώνιο – Έκπληξη με Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Με “δίδυμους πύργους” κόντρα στον Πανιώνιο – Έκπληξη με Ραντζέλοβιτς
Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο χρειάζεται ξεκούραση και η λογική λέει ότι ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Σισέ - Μπα - Δοκιμή με Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ.

Ολυμπιακός: Λογικά στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για άλλη μια φορά το δίδυμο Σισέ – Μπα στα μετόπισθεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να τους παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Σεμέδο σίγουρα χρειάζεται ανάσες, αλλά είναι ούτως ή άλλως στο όριο καρτών έχοντας έξι. Αν δεχθεί έβδομη κίτρινη κάρτα θα μείνει εκτός για ένα παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που κανείς δε θέλει ειδικά από τη στιγμή που πλησιάζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το έχουν ξανακάνει

Οι δύο Σενεγαλέζοι είχαν ξαναβρεθεί μαζί στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως συμπεριφέρθηκαν αρκετά καλά και φάνηκε να έχουν καλή χημεία. Η αλληλοσυνεννόηση και οι αλληλοκαλύψεις τους ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και μένει να φανεί κόντρα στον Πανιώνιο αν επρόκειτο για μια συγκυριακή καλή εμφάνιση ή το δίδυμο αυτό έχει μέλλον.

Δοκίμασε Ραντζέλοβιτς δεξί μπακ

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιφύλασσε μια έκπληξη για την τελευταία προπόνηση ενόψει Πανιωνίου, αφού δοκίμασε τον Ραντζέλοβιτς στη θέση του δεξιού μπακ. Μάλιστα, η δοκιμή έγινε στην ενδεκάδα που θα αποτελέσει το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, άρα δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε αυτό το πείραμα αύριο, σε ένα ματς χαμηλής επικινδυνότητας για τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments