Διεθνή

Κερκ Ντάγκλας θάνατος: Συγκίνησε με όσα είπε ο Κάμερον Ντάγκλας για την απώλεια του παππού του

Κερκ Ντάγκλας θάνατος: Συγκίνησε με όσα είπε ο Κάμερον Ντάγκλας για την απώλεια του παππού του
Κερκ Ντάγκλας θάνατος: Ο εγγονός του είπε για εκείνον: "Ήταν πάντοτε εκεί, πάντοτε υποστηρικτικός και πίστευε σε μένα ακόμα κι όταν εγώ ο ίδιος είχα πάψει να πιστεύω σε μένα".

Κερκ Ντάγκλας θάνατος: Ο εγγονός του ο Κάμερον Ντάγκλας, δεν είχε την ίδια τύχη με τον πατέρα του Μαικλ και τον παππού του πέρασαν εκπληκτικές στιγμές στο Χόλιγουντ αφού πέρασε αρκετά δύσκολα με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και τα μπλεξίματα που είχε με το νόμο. Τα τελευταία χρόνια όμως δείχνει να έχει ξεπεράσει τους δαίμονες του και να έχει ορθοποδήσει. Μεγάλο μερίδιο στην ψυχολογική του ενδυνάμωση είχε και ο παππούς του Κερκ και δεν θα μπορούσε παρά να τον εξυμνεί για όσα του προσέφερε ο θρυλικός ηθοποιός όσο ζούσε. Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Κάμερον Ντάγκλας αναφέρθηκε στη στήριξη που του παρείχε ο παππούς του σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

«Ήταν πάντοτε εκεί, πάντοτε υποστηρικτικός και πίστευε σε μένα ακόμα κι όταν εγώ ο ίδιος είχα πάψει να πιστεύω σε μένα. Και φρόντιζε να μου το δείχνει καθαρά αυτό. Η απώλεια του είναι από εκείνα τα πράγματα που δύσκολα διαχειρίζονται, κι ας αντιλαμβάνεσαι πως κάποια στιγμή θα έρθει – ήταν 103 ετών άλλωστε. Παίρνω φως από τη συνείδηση ότι ήμουν εγγονός του και ότι είχα την ευκαιρία να περάσω όλα αυτά τα χρόνια στο πλάι του.

Καθώς κοιτάζω τη ζωή του και όλα όσα πέτυχε, μου είναι δύσκολο να φανταστώ ότι θα μπορούσε κάποιος να κάνει περισσότερα απ΄αυτόν. Τα τελευταία 2-3 χρόνια είχαμε μετακομίσει 15 λεπτά μακριά από το σπίτι που έμενε με τη γιαγιά μου και έφερνα συχνά την κόρη μου και τη γυναίκα μου να τον δουν. Ο δεσμός που ανέπτυσσε η κόρη μου με τον παππού μου ήταν κάτι πολύ μοναδικό για να το παρακολουθώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments