Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Απόλυτα ευχαριστημένος με τον Φορτούνη

Πέδρο Μάρτινς: Απόλυτα ευχαριστημένος με τον Φορτούνη
Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι άκρως ικανοποιημένος από τον Κώστα Φορτούνη.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραιϊσκάκης» και πλέον κοιτάζει την αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τους “32” του Europa League. Ο Πέδρο Μάρτινς ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, οι οποίοι καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι και μπόρεσαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε ακόμη έναν λόγο να χαμογελάει μετά το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους Κυανέρυθρους. Ο λόγος αυτός ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού έχει επιστρέψει στο χορτάρι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Πέδρο Μάρτινς τον χρησιμοποιεί όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου να επιστρέψει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό που άρεσε περισσότερο στον Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη δεν ήταν ούτε η εξαιρετική του εμφάνιση , ούτε το γκολ του, ούτε το ότι δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του. Αυτό που του άρεσε ήταν ότι όταν κάποια στιγμή ο Φορτούνης δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Παπαγεωργίου και πονούσε στον αστράγαλο, δεν έκανε νόημα στον πάγκο για να αντικατασταθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments