Πως Να

Πως να βάλετε το ακίνητό σας για ενοικίαση στο airbnb

Πως να βάλετε το ακίνητό σας για ενοικίαση στο airbnb
Τι χρειάζεται να έχει το ακίνητό σας για να μπει στην πλατφόρμα του airbnb.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων επιλέγουν την βραχυπρόθεσμη μίσθωση. Η πλατφόρμα του airbnb είναι μια συνηθισμένη επιλογή. Η εταιρία έχει παρουσιάσει ραγδαία άνοδο σε όλο τον κόσμο. Φυσικά η χώρα μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ωστόσο αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να μπει το ακίνητό του μέσα στις επιλογές που προσφέρει η πλατφόρμα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και στη συνέχεια να κάνετε απλά την καταχώρηση του ακινήτου δωρεάν. Φυσικά η εταιρία λαμβάνει ένα ποσοστό κάθε φορά που κάποιος πληρώνει για τη διαμονή του στο ακίνητο σας. Αυτό μπορεί να είναι ολόκληρο διαμέρισμα ή δωμάτιο του σπιτιού της.  Δεν υπάρχει ελάχιστος ή υποχρεωτικός χρόνος που πρέπει να φιλοξενήσετε, επομένως μπορείτε να αποκλείσετε ημερομηνίες που δεν θα είστε διαθέσιμοι.Μπορείτε επίσης να ορίσετε κανόνες σχετικά με τη διαθεσιμότητά σας, που περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Μέγιστος/ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων που μπορεί να μείνει ένας επισκέπτης
  • Πόσο μελλοντικές μπορούν να είναι οι κρατήσεις που κάνουν οι επισκέπτες
  • Να απαιτείται ειδοποίηση πριν από την κράτηση

Ο βασικός λόγος που βάζει κάποιος το ακίνητό του στο airbnb είναι για να βγάλει χρήματα. Ο καθένας επιλέγει μόνος του τι τιμή θα ορίσει για κάθε διανυκτέρευση στο σπίτι του. Παράλληλα τα εργαλεία τιμολόγησής της εταιρίας μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα άλλες προσαρμοσμένες λεπτομέρειες, όπως:

  •  Κόστος καθαρισμού
  • Εβδομαδιαίες εκπτώσεις
  • Ειδικές τιμές για συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου

Διαθεσιμότητα και κανόνες

Για να αποφύγετε να λάβετε κράτηση όταν δεν μπορείτε να φιλοξενήσετε ή όταν έχετε ήδη μια κράτηση, μπορείτε να συνδέσετε το ημερολόγιό σας στην Airbnb με τα άλλα ημερολόγιά σας. Αυτό σας επιτρέπει να ενημερώνονται όλα τα ημερολόγια αυτόματα.  Για να καθορίσετε τις προσδοκίες, μπορείτε να προσθέσετε κανόνες σπιτιού με τους οποίους πρέπει να συμφωνήσουν οι επισκέπτες πριν από την κράτηση. Εάν ένας επισκέπτης παραβεί έναν κανόνα μετά την κράτηση, μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση χωρίς ποινή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments