Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Δείτε σε live streaming το “τελευταίο αντίο”

Κόμπι Μπράιαντ: Δείτε σε live streaming το “τελευταίο αντίο”
Κόμπι Μπράιαντ: Παρακολουθήστε μέσω live streaming όλα όσα γίνονται στο "Staples Center" που διεξάγεται αυτή την ώρα το μνημόσυνο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζίτζι.

Κόμπι Μπράιαντ: Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ προκάλεσε παγκόσμια θλίψη στο χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, αφού στις 26/01 έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το προσωπικό του ελικόπτερο και μαζί του “έφυγε” και η κόρη του Τζιάνα αλλά και άλλα επτά άτομα. Σήμερα και μετά από σχεδόν ένα μήνα, διοργανώνεται στο “Staples Center” όπου μεγαλούργησε ο Κόμπι, το μνημόσυνο για αυτόν και την κόρη του μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Δείτε ζωντανά από το «Staples Center» το μνημόσυνο των Κόμπι Μπράιαντ και Τζιάνα Μπράιαντ, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στις 26/01. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα του αποθανόντα NBAer, Βανέσα Μπράιαντ, κατέθεσε μήνυση την Τρίτη (24/02) κατά της εταιρείας στην οποία άνηκε το ελικόπτερο που συνετρίβη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο σύζυγος της, η κόρη της, Τζιάνα και άλλα επτά άτομα. 

Δείτε ζωντανά το μνημόσυνο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments