Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς κηδεία: Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό

Κώστας Βουτσάς κηδεία: Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό
Κώστας Βουτσάς κηδεία: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον κωμικό ηθοποιό που έλαμψε με τη παρουσία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Κώστας Βουτσάς κηδεία: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος, πολιτικοί αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν σήμερα έναν από τους σπουδαιότερους κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, οι αγαπημένες του κόρες, φίλοι, ηθοποιοί και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσα από τις ταινίες του του λένε αυτή την ώρα το στερνό αντίο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Από το πρωί η οικογένεια του ηθοποιού βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο. Υποβασταζόμενη από την ανιψιά της, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημένη βρέθηκε από νωρίς στο παρεκκλήσι και παρέλαβε τη σορό του ηθοποιού. Άνθρωποι διάσημοι στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τη μεγάλη οθόνη, μέσα από τους ρόλους και τις ατάκες του, έσπευσε να του πει το τελευταίο αντίο και να τον τιμήσει με ένα λουλούδι. Όλοι σιγοψιθυρίσαν το ποσό μεγάλο ταλέντο, αλλά και πόσο καλός άνθρωπος ήταν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν ψυχούλα και ότι βοηθούσε πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου η σορός του τέθηκε αρχικά για την οικογένεια κεκλεισμένων των θυρών και στη συνέχεια σε λαϊκό προσκύνημα, όπως είχε συμβεί και χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης. Μετά την εξόδιο ακολουθία ακολούθησαν οι επικήδειοι, ενώ στη συνέχεια η σορός, με πομπή, θα φτάσει στο Α’ Νεκροταφείο για την ταφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments