Διεθνή

Κορωνοϊός Γαλλία: Μολύνθηκαν δύο παιδιά ηλικίας 1 και 5 ετών

Κορωνοϊός Γαλλία: Μολύνθηκαν δύο παιδιά ηλικίας 1 και 5 ετών
Κορωνοϊός Γαλλία: Νοσηλεύονται στο Στρασβούργο τα δύο παιδιά.

Κορωνοϊός Γαλλία: Δύο παιδιά ηλικίας 1 και 5 ετών και η μητέρα τους 27 ετών μολύνθηκαν από τον νέο κορωνοϊό και νοσηλεύονται μαζί στο Στρασβούργο, στην ανατολική Γαλλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές. Όλοι τους προέρχονται από τον νομό του Άνω Ρήνου, διευκρίνισε η περιφέρεια, κάνοντας λόγο για τέσσερα επιπλέον κρούσματα του Covid-19 στην Αλσατία.

Η τέταρτη ασθενής είναι μια γυναίκα ηλικίας 32 ετών, η σύντροφος ενός 36χρονου που νοσηλεύεται από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδα στο Στρασβούργο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Λομβαρδία, στη βόρεια Ιταλία. Στη Γαλλία, ένα παιδί 9 ετών συγκαταλέγεται ήδη μεταξύ μιας ομάδας Βρετανών, στις Άλπεις, στους οποίους μετέδωσε τον Covid-19 ένας συμπατριώτης τους, που είχε ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα θα γίνει απολύμανση σε όλα τα σχολεία

Απολύμανση σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει στον Δήμο Δέλτα, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη. Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, η απολύμανση στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει αύριο Καθαρά Δευτέρα. Στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει την Τρίτη 3 Μαρτίου, γι αυτό και θα μείνουν κλειστά αυτή την ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments