Ελλάδα

Μητροπολίτες Θράκης στις Καστανιές: Επίσκεψη συμπαράστασης στις Δυνάμεις Ασφαλείας

Μητροπολίτες Θράκης στις Καστανιές: Επίσκεψη συμπαράστασης στις Δυνάμεις Ασφαλείας
Μητροπολίτες Θράκης στις Καστανιές: Σύσσωμοι οι Μητροπολίτες εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στο Στρατό, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική που δίνουν αγώνα στα σύνορα.

Μητροπολίτες Θράκης στις Καστανιές: Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Καθαρά Δευτέρα οι μητροπολίτες Διδυμότειχου, Ορεστιάδος & Σουφλίου Δαμασκηνός, Ξάνθης & Περιθεωρίου Παντελεήμων, Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμων για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στις Δυνάμεις Ασφαλείας που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό Καστανιών. 

«Ήρθαμε σήμερα εδώ να δώσουμε τις ευχές μας αλλά και να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στο Στρατό μας, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους δημάρχους εδώ της περιοχής και στον λαό για τον αγώνα που δίνουν αυτές τις μέρες και την προσπάθεια που κάνουν για να διαφυλάξουν τα σύνορα της πατρίδας μας. Είδαμε να έχουν ακμαίο το φρόνημα τους, να είναι ευδιάθετοι και τώρα υπάρχει μια ηρεμία και αυτό είναι ευχάριστο» δήλωσε μετά την επίσκεψη ο Μητροπολίτης Ξάνθης.

Σημειώνεται επίσης πως σήμερα 2 Μαρτίου, έξω από το συνοριακό σταθμό, έχει εγκατασταθεί ομάδα εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για να προσφέρει, αν χρειαστεί, «πρώτες βοήθειες στα Σώματα Ασφαλείας που βρίσκονται στο σημείο», όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Απόστολος Καραμπαγλίδης από τον ΕΕΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments