Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση της σε χυδαία ανάρτηση για το νεκρό προσφυγόπουλο

Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση της σε χυδαία ανάρτηση για το νεκρό προσφυγόπουλο
Έλενα Ακρίτα: Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook μια απαράδεκτη ανάρτηση χρήστη του Facebook αναφορικά με το νεκρό προσφυγόπουλο.

Έλενα Ακρίτα: Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο θάνατος του μικρού προσφυγόπουλου στη Λέσβο στη προσπάθεια εκείνο και οι υπόλοιποι μετανάστες να σωθούν από τη βάρκα που τους μετέφερε στο ελληνικό νησί. Η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα εντόπισε μία ανάρτηση στο Facebook, η οποία έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς δείχνει τον ίδιο τον χρήστη να κρατά σε μία πετονιά ένα καλτσάκι ενώ γράφει ως λεζάντα:

“Απομεινάρι από πνιγμένο λαθρομεταναστόπουλο”.

Η απάντηση της τηλεκριτικού

Αυτός είναι ο Σώτος. Ο Σώτος ο χέστης που κρύβεται πίσω από ψευδώνυμο. Ο Σώτος επιδεικνύει ως τρόπαιο το παπουτσάκι ενός νεκρού παιδιού. Ο Σώτος είναι κουκουλοφόρος στην Κατοχή. Ο Σώτος ανάβει φούρνους στο Αουσβιτς. Ο Σώτος είναι ο Ναζί της Νύχτας των Κρυστάλλων. Ο Σώτος είναι βασανιστής στη Μακρόνησο. Ο Σώτος είναι ο καταδότης στη χούντα. Ο Σώτος είναι δουλέμπορος. Ο Σώτος είναι νταβατζής ανήλικων. Ο Σώτος είναι λαθρέμπορος οργάνων. Ο Σώτος δεν είναι Έλληνας. Ο Σώτος είναι προδότης της πατρίδας του.

Μην γίνεις σαν τον Σώτο. Μην επιτρέψεις στα παιδιά σου να φτύνουν στον τάφο σου.

Έλενα Ακρίτα

Ή αυτός ή εμείς. Αυτός είναι ο Σώτος. (Δεν είναι η φωτογραφία του ηθοποιού Raoul Bova, όπως λένε μερικοί. Καμία σχέση…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 3. März 2020

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, βάρκα στην οποία επέβαιναν 48 αλλοδαποί συνοδευόμενη από τουρκική ακταιωρό κινούνταν στην οριογραμμή. Όταν εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και πλησίασε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, οι επιβαίνοντες ανέτρεψαν τη βάρκα (πρόκειται για συνήθη τακτική κατά σύσταση των διακινητών προκειμένου να γίνει επιχείρηση διάσωσης, όπως σημειώνεται).

Το Λιμενικό προέβη σε επιχείρηση διάσωσης. Ύστερα από επίπονες προσπάθειες 46 άτομα ανασύρθηκαν σώα. Δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λέσβου το ένα χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς αποτέλεσμα. Το άλλο παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments