Διεθνή

Κολομβία έγκλημα: Ποδοσφαιριστής βρέθηκε τεμαχισμένος σε σακούλα σκουπιδιών

Κολομβία έγκλημα: Ποδοσφαιριστής βρέθηκε τεμαχισμένος σε σακούλα σκουπιδιών
Κολομβία έγκλημα: Συγκεκριμένα το πτώμα του Γκονσάλες βρέθηκε τεμαχισμένο και μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών, δίπλα σε ποτάμι στο Μεδεγίν -πατρίδα του Εσκομπάρ- ενώ σε άλλη σακούλα υπήρχε το πτώμα ενός δεύτερου άνδρα.

Φρικτό θάνατο βρήκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χουάν Ντιέγκο Γκονσάλες, που βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών διπλά σε ποτάμι στην πόλη του Μεδεγίν. Ο 39χρονος παλαίμαχος άσος αγνοούνταν από τα τέλη Φεβρουαρίου με τη δολοφονία του και η είδηση της δολοφονίας του που έγινε γνωστή σήμερα προκάλεσε σοκ στην Κολομβία.

Συγκεκριμένα το πτώμα του Γκονσάλες βρέθηκε τεμαχισμένο και μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών, δίπλα σε ποτάμι στο Μεδεγίν -πατρίδα του Εσκομπάρ- ενώ σε άλλη σακούλα υπήρχε το πτώμα ενός δεύτερου άνδρα, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, με τις συνθήκες του φρικιαστικούς εγκλήματος

Ο παλαίμαχος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ενβιγάδο και αγωνίστηκε σε εννέα ακόμα ομάδες: Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Σάντα Φε, Όνσε Κάλδας, Λα Εκιδάδ, Ντεπορτίβο Περέιρα (Κολομβία), Αλμάγρο, Σαν Λορέντσο (Αργεντινή), Σάντος Λαγούνα (Μεξικό) και Φιλαντέλφια Γιούνιον (Ηνωμένες Πολιτείες).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments