Αθλητισμός

Ρίζερσπορ – Αλάνιασπορ: Με στρατιωτική παραλλαγή το ματς των Ελλήνων

Ρίζερσπορ – Αλάνιασπορ: Με στρατιωτική παραλλαγή το ματς των Ελλήνων
Ρίζερσπορ - Αλάνιασπορ: Με στρατιωτική παραλλαγή αποφάσισε να εμφανιστεί η Ρίζεσπορ πριν το ματς με την Αλάνιασπορ των τριών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Ρίζερσπορ – Αλάνιασπορ: Μια ιδιαίτερη απόφαση πήραν οι παίκτες και ο προπονητής της Ρίζεσπορ πριν τον αγώνα με την Αλάνιασπορ. Συγκεκριμένα, στη Ριζούντα κατά την παρουσίαση των ομάδων οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας πάνω από την εμφάνισή τους στρατιωτική παραλλαγή και μπλε μπερέ απαγγέλλοντας τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας. Το ίδιο και ο προπονητής, Ουνάλ Καραμάν, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της.

Η επιλογή αυτή εικάζεται πως σχετίζεται με τα πολλά ανοιχτά «μέτωπα» που έχει ανοίξει η Τουρκία.

Σημειώνεται, πως στην Αλάνιασπορ, αγωνίζονται τρεις Έλληνες παίκτες, οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλλας και Μανώλης Σιώπης. Οι δύο πρώτοι μάλιστα βρίσκονταν και στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο Σίωπης εκτός αποστολής. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με το σκορ 1-1.

Τα πλάνα που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση είναι χαρακτηριστικά του συμβάντος:

Την ίδια ώρα, στον Έβρο ήταν σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας στη συνοριακή γραμμή στις Καστανιές, σε άλλο σημείο ομάδα μεταναστών με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να διαρρήξουν τον φράχτη σε ελάχιστη απόσταση από το τούρκικο φυλάκιο. Εντοπίσθηκαν από Έλληνες στρατιώτες ελάχιστα λεπτά πριν προλάβουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος και απωθήθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments