Ελλάδα

Καστανιές: Νέα απόπειρα να ρίξουν τον φράχτη – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από δακρυγόνα και φωτιές [pics&vid]

Καστανιές: Νέα απόπειρα να ρίξουν τον φράχτη – Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από δακρυγόνα και φωτιές [pics&vid]
Καστανιές: Φώναζαν "αλάου ακμπάρ" και "τακμπίρ" βρίζοντας τους Έλληνες αστυνομικούς.

Καστανιές: Δεκάδες άτομα επιχείρησαν πριν από περίπου μισή ώρα να ρίξουν τμήμα του φράχτη σε ελάχιστη απόσταση από το Ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές. Φωνάζοντας «αλάου ακμπάρ» και «τακμπίρ» και βρίζοντας τους Έλληνες αστυνομικούς τραβούσαν τμήμα του φράχτη με συρματόσχοινο χωρίς να καταφέρουν να το ρίξουν. 

Την νέα αυτή απόπειρα παρακολουθούσαν άνδρες των ΕΔ και της ΕΛΑΣ με στραμμένους τους προβολείς τους επάνω στο πλήθος.

Νωρίτερα, από τις 18:30 περίπου, απέναντι στις ΕΔ και την ΕΛΑΣ από την τουρκική πλευρά στήθηκαν δύο μέτωπα.. Το ένα μπροστά από το Ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές σε απόσταση περίπου 150 μέτρων, εκεί που επιχείρησαν να γκρεμίσουν τον φράχτη.

Σε όλη σχεδόν την έκταση του τουρκικού εδάφους έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα έχοντας ανάψει δεκάδες μικρές φωτιές, ο καπνός των οποίων μεταφέρεται από τον άνεμο προς την ελληνική πλευρά. Μαζί με τα δακρυγόνα που ρίχνουν Τούρκοι στρατιώτες στην ελληνική πλευρά έχει δημιουργηθεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα μέχρι και το Τελωνείο και την γύρω περιοχή.

Δείτε πως επιχείρησαν να ρίξουν τμήμα του φράχτη σήμερα το απόγευμα:

Καστανιές: Δεκάδες άτομα επιχείρησαν να ρίξουν τον φράχτη πριν από λίγη ώραΠολύ μεγάλη ομάδα ατόμων φωνάζοντας «αλάου άκμπαρ» και «τακμπίρ» επιχείρησε πριν από λίγη ώρα να ρίξει τμήμα του φράχτη στον Έβρο σε ελάχιστη απόσταση από το φυλάκιο στις Καστανιές

Gepostet von pagenews.gr am Mittwoch, 11. März 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments