Διεθνή

Ιταλία κορωνοϊός: Συγκινητικό – Ζευγάρι πέθανε με διαφορά δύο ωρών

Ιταλία κορωνοϊός: Συγκινητικό – Ζευγάρι πέθανε με διαφορά δύο ωρών
Ιταλία κορωνοϊός: Μια συγκινητική ιστορία έρχεται στην επιφάνεια από τη γειτονική Ιταλία, καθώς παντρεμένο ζευγάρι πέθανε με διαφορά μόλις δύο ωρών.

Ιταλία κορωνοϊός: Εξήντα χρόνια κοινής πορείας εν ζωή έφθασαν η 82χρονη Severa Belotti και o 86χρονος Luigi Carrara όμως ο κορωνοϊός έμελλε να την τερματίσει. Η αγάπη τους όμως όπως φαίνεται θα υπάρχει και μετά θάνατον καθώς το ηλικιωμένο ζευγάρι έφυγε από τη ζωή με απόσταση δύο μόλις ωρών.

Η 82χρονη Severa Belotti και o 86χρονος Luigi Carrara αποτελούν μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που φέρνει στο φως το πέρασμα του κορωνοϊού που σαρώνει την Ιταλία. Όπως αναφέρουν τα Μέσα από τη γειτονική χώρα οι νεκροί από τον φονικό ιό ξεπερνούν αυτή την ώρα τους 820 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φθάσει τα 12.000.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι πέρασε σε καραντίνα στο σπίτι τους στην Βόρεια Ιταλία τις τελευταίες μέρες της ζωής τους. Ο γιος τους κατήγγειλε ότι οι γονείς του ήταν σε καραντίνα για οκτώ μέρες, χωρίς ιατρική περίθαλψη και με 39 πυρετό.

«Δεν κατάφερα να δω τους γονείς μου πριν πεθάνουν» δήλωσε συγκλονισμένος ο γιος τους. «Έτσι λειτουργεί ο ιός. Οι αγαπημένοι μας μένουν μόνοι τους και δεν έχουμε την ευκαιρία να τους πούμε ούτε αντίο» συνέχισε ο ίδιος.

Την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία της Ιταλίας ανέλυσε ο γιος του ζευγαριού χωρίς να θέλει να ρίξει ευθύνες στο ιατρικό προσωπικό. «Το προσωπικό δεν ξέρει που να βάλει τους ασθενείς και οι γιατροί επιλέγουν ποιον ασθενή θα σώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments