Διεθνή

Κορωνοϊός Μπαχρέιν νεκρός: Πρώτος θάνατος στη χώρα – 214 τα κρούσματα μέχρι στιγμής

Κορωνοϊός Μπαχρέιν νεκρός: Πρώτος θάνατος στη χώρα – 214 τα κρούσματα μέχρι στιγμής
Κορωνοϊός Μπαχρέιν νεκρός: Η ασθενής που κατέληξε ήταν μια 65χρονη γυναίκα, πολίτης του Μπαχρέιν όπου έπασχε από υποκείμενες νόσους.

Κορωνοϊός Μπαχρέιν νεκρός: Οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν τον πρώτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό σήμερα 16 Μαρτίου, την ώρα που ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις έξι χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου φτάνει τα 965. Ειδικότερα, πρόκειται για μια 65χρονη γυναίκα, πολίτη του Μπαχρέιν, η οποία έπασχε από υποκείμενες νόσους, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Στο Μπαχρέιν έχουν καταγραφεί 214 κρούσματα του ιού μέχρι και αυτήν την ώρα

Πολλά από τα κρούσματα στην περιοχή του Κόλπου συνδέονται με ανθρώπους που είχαν ταξιδέψει στο Ιράν, μία από τις πλέον πληγείσες περιοχές από την covid-19 με συνολικά 724 θανάτους και 13.900 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 724 οι νεκροί στο Ιράν από τον ιό

Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό αυξήθηκε στους 724, με 113 θανάτους κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε χθες στο Twitter Ιρανός αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί φτάνει στους 13.938.

“Κατά τις τελευταίες 24 ώρες, 1.209 νέα περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί…, με 113 θανάτους κατά τις τελευταίες 24 ώρες. Ο αριθμός των νεκρών έφτασε στους 724,” δήλωσε ο Αλιρεζά Βαχαμπζαντέχ, που είναι σύμβουλος του Ιρανού υπουργού Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments