Ελλάδα

Δρομολόγια πλοίων: Κανονικά θα κινηθούν για σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου σε Πειραιά Ραφήνα Λαύριο

Δρομολόγια πλοίων: Κανονικά θα κινηθούν για σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου σε Πειραιά Ραφήνα Λαύριο
Δρομολόγια πλοίων: Μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών κανονικά πραγματοποιούνται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά,Ραφήνα και Λαύριο.

Δρομολόγια πλοίων: Κανονικά πραγματοποιούνται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη μερική βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του “super jet” για Μύκονο, Νάξο  Θήρα, ενώ στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας τα δρομολόγια γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου. Επίσης, κλειστή παραμένει προς το παρόν η γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Υπενθυμίζεται πως χθες 16 Μαρτίου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και των θυελλωδών ανέμων, πληθώρα προβλημάτων  δημιουργήθηκαν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με τους ανέμους να φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ. Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ δεν εκτελούνταν και δρομολόγια από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments