Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Έκτος νεκρός από τον ιό

Κορωνοϊός Ελλάδα: Έκτος νεκρός από τον ιό
Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους έξι ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τον ιό στη χώρα μας. Πρόκειται για 70χρονο ασθενή από την Καστοριά.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλο ένα θύμα αφήνει η παρουσία του ιού στη χώρα μας. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ένας 70χρονος από την Καστοριά έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άντρας είχε φύγει από τη ζωή χθες πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε υποβληθεί. Τελικά αυτά έδειξαν ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού.

Η σύζυγος του 70χρονου βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο, αλλά δεν είναι θετική στον ιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτος θάνατος από κορωνοϊό στην Καστοριά. Πάντως ο 70χρονος διέμενε σε χωριό της Καστοριάς, όχι όμως σε ένα εξ αυτών της καραντίνας, αλλά σε παρακείμενο γι αυτό και η ανησυχία είναι έκδηλη και υπάρχει μεγάλος φόβος για τη διασπορά του ιού.

Ανησυχία στην περιοχή

Θυμίζουμε ότι μετά από απόφαση της κυβέρνησης τα δυο χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά έχουν μπει σε καραντίνα. Οι είσοδοι κι έξοδοι των χωριών φυλάσσονται με περιπολικά και μπαίνουν μόνο φορτηγά με φαγητά και ιατρικό προσωπικό. Αυτή η απόφαση είχε παρθεί καθώς εντοπίστηκαν 10 κρούσματα κορωνοϊού σε 60 κατοίκους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που ανακοίνωσε ο επικεφαλής της επιτροπής ειδικών του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό σε 418 τις τελευταίες 23 ημέρες της πανδημίας στην χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments