Πολιτική

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Ο πρωθυπουργός ενημερώνει για τον κορωνοϊό

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Ο πρωθυπουργός ενημερώνει για τον κορωνοϊό
Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Νέο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό θα απευθύνει από λεπτό σε λεπτό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Νέο τηλεοπτικό μήνυμα θα απευθυνθεί στις 19:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προς τους πολίτες για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό. Σε αυτό, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να εξηγήσει στους πολίτες τι σημαίνει για την ελληνική οικονομία η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων.

Παράλληλα, θα στείλει σαφές μήνυμα στους πολίτες να μην χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδίως και ενόψει του Σαββατοκύριακου, με δεδομένη και την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων που ανακοινώθηκε.

Υπενθυμίζεται, πως πλέον η χώρα μας μετρά έξι νεκρούς από τον ιό. Όπως έγινε γνωστό ένας 70χρονος από την Καστοριά έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άντρας είχε φύγει από τη ζωή χθες πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε υποβληθεί. Τελικά αυτά έδειξαν ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού. Η σύζυγός του βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο, αλλά δεν είναι θετική στον ιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι το τρίτος θάνατος από κορωνοϊό στην Καστοριά. 

Δείτε live το μήνυμα του πρωθυπουργού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments