Ελλάδα

ΙΚΕΑ JUMBO κορονοϊός: «Τέλος» στις παραγγελίες από Κίνα

ΙΚΕΑ JUMBO κορονοϊός: «Τέλος» στις παραγγελίες από Κίνα
ΙΚΕΑ JUMBO κορονοϊός: Σε αντίστοιχες κινήσεις έχουν φυσικά προβεί και άλλοι μεγάλοι εμπορικοί όμιλοι, που βασίζονται σε εισαγωγές εμπορευμάτων για τη λειτουργία τους.

ΙΚΕΑ JUMBO κορονοϊός: Κατά ένα μήνα έχει αναστείλει όλες τις παραγγελίες της η Jumbo από την Κίνα, κίνηση αναμενόμενη, δεδομένου του κλεισίματος των μαγαζιών της από την κυβέρνηση εξαιτίας του κορονοϊού.

Σε αντίστοιχες κινήσεις έχουν φυσικά προβεί και άλλοι μεγάλοι εμπορικοί όμιλοι, που βασίζονται σε εισαγωγές εμπορευμάτων για τη λειτουργία τους, όπως τα ΙΚΕΑ. Διευκρινίζεται ότι δεν έχουν ακυρωθεί οι παραγγελίες, απλώς έχει γίνει αναβολή της εκτέλεσης τους. Φυσικά, θα χρειαστεί πρώτα να υπάρξει ορατότητα για το πότε θα επιτραπεί και πάλι η λειτουργία των καταστημάτων, ούτως ώστε να μπορέσουν οι αγοραστές των εμπορικών ομίλων να δώσουν το πράσινο φως.

Η κατάσταση στην Κίνα

Υπενθυμίζεται πως στην Κίνα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα εγχώριας μετάδοσης του κορονοϊού ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη, όμως ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έφθασαν στη χώρα μολυσμένοι από τον SARS-CoV-2 στο εξωτερικό ανήλθε σε 39, τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί μέχρι τώρα, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Από τα κρούσματα που «εισήχθησαν» στη χώρα, κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, τα 14 εντοπίστηκαν στην Γκουανγκντόνγκ, 8 στη Σαγκάη και 6 στο Πεκίνο, σύμφωνα με τα δεδομένα της Εθνικής Επιτροπής (του υπουργείου) Υγείας.

Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του ιού που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 στην ηπειρωτική Κίνα έφθασε τα 80.967. Ο απολογισμός των νεκρών της πανδημίας, που ξέσπασε τον Δεκέμβριο στην μεγαλούπολη Ουχάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι της κεντρικής Κίνας, ανερχόταν σε 3.248 ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, αυξημένος κατά τρεις από την προηγουμένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments