Ελλάδα

Ο Τσιόδρας δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κυκλοφορίας – Τι πραγματικά συμβαίνει

Ο Τσιόδρας δεν συμφωνεί με την απαγόρευση κυκλοφορίας – Τι πραγματικά συμβαίνει
Ο Σωτήρης Τσιόδρας παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε ότι δεν είναι σύμφωνος με την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Εδώ και λίγες ώρες τέθηκε σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτό το μέτρο προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού στη χώρα. Κάτι ανάλογο έχουν πράξει και άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία. Το μέτρο αυτό είχε θετική αποδοχή στο μεγαλύτερο μέρος των πολιτών.

Ωστόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν είναι σύμφωνος με αυτή την κατάσταση. Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να ενώσει τους Έλληνες παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και ανέφερε ότι δεν είναι υπέρμαχος της λογικής του lockdown που εφάρμοσε η κυβέρνηση από το πρωί της Δευτέρας.

“Δεν χρειαζόμαστε καραντίνα”

«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε στρατιωτικού τύπου μέτρα, να τεθούμε υπό επιτήρηση – όπως αυτά που εφαρμόζονται ήδη στην Γαλλία. Δεν θα μας άρεσε κάτι τέτοιο και για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ομοψυχία στην τήρηση των μέτρων». Παράλληλα τόνισε ότι  3.000 κρούσματα, είναι πιθανό να αποτελούν τον πραγματικό αριθμό στη χώρα μας αυτή την στιγμή. Όπως λέει είναι ένα μέγεθος διαχειρίσιμο, αλλά για να παραμείνει διαχειρίσιμο θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τις επόμενες μέρες. «Εκτιμώ ότι μία αρκετά αποτελεσματική θεραπεία της νόσου COVID-19 θα είναι διαθέσιμη μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες και θα πρόκειται για διπλό ή τριπλό κοκτέιλ φαρμάκων. Από τα διαθέσιμα στοιχεία φαίνεται πως η μονοθεραπεία, με ένα μόνο φάρμακο, δεν προκρίνεται σε αυτή την νόσο. Η Ελλάδα ακολουθεί όλες τις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις και θα μπορεί να καλύψει θεραπευτικά τους ασθενείς ακριβώς όπως και οι άλλες χώρες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments