Διεθνή

Ξεκάθαρος γνωστός καθηγητής – Η πανδημία του κορωνοϊού θα κρατήσει μέχρι τέλος του έτους

Ξεκάθαρος γνωστός καθηγητής – Η πανδημία του κορωνοϊού θα κρατήσει μέχρι τέλος του έτους
O Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης καθηγητής Ούλριχ Μοντγκόμεριν εκτιμά μεταξύ άλλων πως μέχρι τα τέλη του 2020 θα διαρκέσει η κρίση του ιού.

Την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων εκτοξεύεται με γοργούς ρυθμούς παγκοσμίως, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης καθηγητής Ούλριχ Μοντγκόμερι έκανε μια εκτίμηση για την πορεία του κορωνοϊού που ομολογουμένως σοκάρει. Πιο αναλυτικά ο κ. Μοντγκόμερι επισημαίνει πως τουλάχιστον έως το τέλος του έτους θα διαρκέσει η κρίση του κορωνοϊού και υποστηρίζει ότι, μέχρι να βρεθεί εμβόλιο κατά του ιού, «όλη η κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή θα πρέπει να προσαρμοστεί».

Ο κ. Μοντγκόμερι ήταν υπέρ της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Γερμανία

Μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), ο κ. Μοντγκόμερι, ο οποίος είχε ταχθεί κατά της πλήρους απαγόρευσης κυκλοφορίας, χαιρέτισε την συμφωνία ομοσπονδίας και κρατιδίων στην Γερμανία για περιορισμό της κυκλοφορίας και των επαφών των πολιτών. «Έχει μεγάλη διαφορά κάτι που το επιβάλλει το κράτος από κάτι που μπορεί κανείς να το διαχειριστεί ο ίδιος», δηλώνει ο Γερμανός γιατρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments