Κόσμος

Ρώσοι γιατροί στην Ιταλία: Ενισχύει η Ρωσία – στρατιωτικοί θεραπευτές θα στελεχώσουν νοσοκομείο στο Μπέργκαμο

Ρώσοι γιατροί στην Ιταλία: Ενισχύει η Ρωσία – στρατιωτικοί θεραπευτές θα στελεχώσουν νοσοκομείο στο Μπέργκαμο
Ρώσοι γιατροί στην Ιταλία: Οι γιατροί θα εργάζονται πρωτίστως στους οίκους ευγηρίας καθώς υπάρχει έλλειψη θεραπευτών.

Ρώσοι γιατροί στην Ιταλία: Ομάδα Ρώσων στρατιωτικών γιατρών που βρίσκονται στην Ιταλία περίπου μετά από μία εβδομάδα θα αρχίσουν να εργάζονται σε νοσοκομείο εκστρατείας στα περίχωρα του Μπέργκαμο στο βόρειο τμήμα της Λομβαρδίας, δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα La Repubblica ο Ρώσος πρέσβης στην Ιταλία Σεργκέι Ριαζόφ. «Περίπου μετά από μια εβδομάδα, μια ομάδα θα αρχίσει να εργάζεται σε νοσοκομείο εκστρατείας, το οποίο σχεδιάζεται να στηθεί έως εκείνη τη περίοδο στα περίχωρα της πόλης» δήλωσε ο Ριαζόφ.

«Το χρονικό διάστημα παραμονής των Ρώσων ιατρών εξαρτάται από τους στόχους και το αποτέλεσμα του έργου τους» διευκρίνισε ο Ριαζόφ.

Ο Ρώσος πρέσβης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή στο Μπέργκαμο οι Ρώσοι γιατροί «εργάζονται πρωτίστως στους υπερπλήρεις οίκους ευγηρίας» στους οποίους υπάρχει έλλειψη γιατρών, ενώ υπάρχουν ανάγκες που αφορούν την απολύμανση των κτιρίων, χώρων και μέσω μεταφοράς. Επιπλέον o Ρώσος πρέσβης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταλούν και άλλοι ιατροί στην Ιταλία, εφόσον υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των δύο χωρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments