Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Πέθαναν 42χρονος και 84χρονη – Στους 81 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων

Κορωνοϊός Ελλάδα: Πέθαναν 42χρονος και 84χρονη – Στους 81 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων
Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλοι δυο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από τον ιό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στους 81.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας. Άλλοι δυο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα. Πρόκειται για έναν 42χρονο από την Πορταριά Χαλκιδικής, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και για μια 84χρονη που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό».

Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα έχει φτάσει τους 81.Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δυο πρόσφατα θύματα είχαν υποκείμενα νοσήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος  ήταν παχύσαρκος και έπασχε από δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρράς με ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ευχήθηκε καλό κουράγιο στην οικογένειά του 42χρονου. «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον κορωνοϊό αποδείχθηκε άνιση.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments