Διεθνή

Κορωνοϊός Ισραήλ υπουργός Υγείας: Βρέθηκε θετικός στον ιό

Κορωνοϊός Ισραήλ υπουργός Υγείας: Βρέθηκε θετικός στον ιό
Κορωνοϊός Ισραήλ υπουργός Υγείας: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Yaakov Litzman.

Κορωνοϊός Ισραήλ υπουργός Υγείας: Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Yaakov Litzman, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από  τον SARS-CoV-2 προσβλήθηκε επίσης και η σύζυγός του. Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν οι Ιραηλινοί θα αναγκαστούν να παραμείνουν σε καραντίνα μέχρι το Πάσχα εκείνος είχε απαντήσει:

“Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα, τον χρόνο της λύτρωσης μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας βγάλει έξω όπως ο Θεός μας έβγαλε έξω από την Αίγυπτο. Σύντομα θα βγούμε στην ελευθερία και ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει από όλα τα προβλήματα του κόσμου “.

Η χώρα ξεκίνησε δοκιμές εμβολίου κατά του ιού:

Σημειώνεται, πως το Ισραήλ ξεκίνησε δοκιμές του πρωτότυπου ενός εμβολίου κατά του COVID-19 σε τρωκτικά, σε ένα βιοχημικό εργαστήριο, έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες. Ο πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έδωσε εντολή, την 1η Φεβρουαρίου, στο Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών του Ισραήλ (IIBR), που βρίσκεται στο Νες Ζιόνα, να συνδράμει τη μάχη εναντίον της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε, το γραφείο του Νετανιάχου ανέφερε ότι ο διευθυντής του IIBR Σμούελ Σαπίρα τον ενημέρωσε σχετικά με τη «σημαντική πρόοδο» που έχει επιτευχθεί στον σχεδιασμό ενός πρωτότυπου εμβολίου και ότι το ινστιτούτο «προετοιμάζει τώρα ένα μοντέλο για να ξεκινήσει δοκιμές σε ζώα». Μια πηγή με γνώση των δραστηριοτήτων του IIBR είπε στο Reuters ότι οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει σε τρωκτικά. Η πηγή απέφυγε να συγκεκριμενοποιήσει το είδος των τρωκτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments