Αθλητισμός

Βαγγέλης Μάντζαρης Παναθηναϊκός: Οι Παππάς και Αθηναίου κρίνουν το μέλλον του

Βαγγέλης Μάντζαρης Παναθηναϊκός: Οι Παππάς και Αθηναίου κρίνουν το μέλλον του
Βαγγέλης Μάντζαρης Παναθηναϊκός: Το μέλλον των Νίκου Παππά και Γιάννη Αθηναίου κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν θα γίνει η μεταγραφή του Περιστεριώτη γκαρντ.

Βαγγέλης Μάντζαρης Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια φημολογία που θέλει τον έμπειρο γκαρντ να είναι μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για την Ούνιξ Καζάν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είχε το απαιτούμενο πρόσωπο για να γίνει σημαντικός για την ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει λίγους μήνες αργότερα για να αγωνιστεί με τον Προμηθέα Πατρών. Ωστόσο η παραμονή του στην ομάδα της Πάτρας δεν είναι σίγουρη. Φυσικά ο Μάντζαρης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και ειδικότερα με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προσπαθήσει να συμφωνήσει με τον παίκτη και στο παρελθόν.

Από τι θα κριθεί η μεταγραφή

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να υποστεί σημαντικό λίφτινγκ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ στην περιφέρεια ανοιχτά παραμένουν τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον του Νίκου Παππά και του Γιάννη ΑθηναίουΑπό την πλευρά του, όντας γηγενής, Βαγγέλης Μάντζαρης γνωρίζει καλά πως υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τον«Εξάστερο» δεν θέλησε αποκλείσει το ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί με τους «πράσινους»αν του κατατεθεί πρόταση.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω δεν εξαρτώνται από εκείνον, καθώς το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα είναι αυτό που θα αποφανθεί εάν ο Περιστεριώτης γκαρντ θα απασχολήσει την ομάδα. Πάντως, όπως και να έχει, οι πληγές του παρελθόντος ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνουν να έχουν επουλωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments